Paremmat reseptit
(Kuvat tulossa resepteistä)

Parempi Aura-tonnikalalaatikko
- Kauramakaronia 400 g
- Naudan jauheliha 10% 400 g
- 1 kpl aurajuusto
- 1 kpl tonnikalapala purkki
- Kauramaito 5 dl
- 2 kpl kananmuna
- Mieleiset mausteet (suola, aromisuola, liha/kasvis mauste, pippuri, basilikaa, timjamia)
Keitä makaronit kattilassa ohjeen mukaan ja paista jauheliha pannulla kypsäksi. Lisää jauhelihaan mieleisiä mausteita. Laita makaronit, jauhelihat ja tonnikala vuokaan ja sekoita. Murenna aurajuusto ja lisää vuokaan. Sekoita maito ja munat keskenään ja lisää 1 tl suolaa. Kaada seos vuokaan ja sekoita.
Paista uunissa 200'C noin 40 min.

Parempi pannukakku
(pellillinen)
- 3 kpl kananmuna
- 10 dl maito
- 4 dl vehnäjauho
- 1 dl drumjauho
- 1 tl leivinjauhe
- 1 tl vaniljasokeri
- 1/2 dl sokeri
- 50 g sulatettu voi
Sekoita kaikki ainekset keskenään luettelon järjestyksessä. Kun lisään jauhot ja sokerit, sekoita vasta kun kaikki on lisätty kulhoon.
Kaada seos uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa keskitasolla 225 asteessa 30 min.

Parempi pizzapohja
(pellillinen)
- 1 pussi/11 g kuivahiiva
- 2 dl vettä
- 1 tl suola
- 5 dl vehnäjauho
- 3 rkl öljyä
Sekoita aluksi hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sen jälkeen loput ainekset. Lisää öljy viimeisenä, se helpottaa taikinan käsittelyä.
Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 min. Levitä kohonnut taikina uunipellille. Jos haluat paksumman pohjan, tee taikina tuplana.

Parempi gluteeniton täytekakkupohja
(pellillinen)
- 4 kananmuna
- 1 1/2 dl sokeri
- 1 dl Semper Fin mix
- 1 1/2 Leivinjauhe
- 1 dl Perunajauho
- 3 rkl kaakao
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat ainekset keskenään.
Sekoita jauhoseos siivilän läpi muna-sokerivaahtoon varovasti vaahtoa nostellen.
Kaada valmis taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

